Volgende week dinsdag gaat Apple de nieuwe iPhone 8 aankondigen. Ondanks het feit dat we veel informatie dan pas krijgen, weten we al best veel. Zo zijn er al aardig wat features bevestigd en bekend gemaakt door Apple. Maar welke zijn dat precies? Wij zetten ze voor je op een rij!

Draadloos opladen

Het werd verdomme eens tijd, maar de Apple iPhone 8 gaat draadloos op kunnen laden. Dit denken we niet alleen vanwege de tijd dat Samsung hier al mee aan de haal gaat, maar ook door de aankondiging van Robert Hwang.

Waterbestendig

Ook een feature die Samsung al tijden hanteert: waterbestendigheid. Een functie die ook dit jaar eindelijk verschijnt voor de iPhone.

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) gaat een hele grote rol spelen bij de Apple iPhone 8. Dit weten we niet alleen door de popluariteitsgroei van AR, maar ook door de vele support in iOS 11. Apple heeft al veel aangekondigd rondom de feature en komt zelfs met een eigen AR development platform.

Dual-rear camera

Ookal is er nog niet veel gezegd door Apple over de camera’s, zat er vorige jaar ook een Dual-rear in. Dus de kans dat ze die er weer uithalen is minimaal.

Homepod intergratie

Apple heeft kort geleden haar HomePod aangekondigd: de grote tegenhanger van Amazon’s Echo en Google Home. De Apple iPhone 8 zal, Apple kennende, volledig geintegreerd zijn met het device.

Support voor NFC

Apple gaat meer support geven aan Near Field Communications (NFC). Dit verbetert bijvoorbeeld de werking van functie’s als Apple Pay.

Slimmere Siri

In de loop der jaren is Siri al aardig slim geworden, maar dit zal met de iPhone 8 en iOS 11 alleen maar meer worden. Wat dit precies wordt weet nog niemand, maar tijdens WWDC kwam dit wel al stiekem naar boven. Siri gaat er zeker niet op achteruit!

Op 12 september maakt Apple de nieuwe iPhone 8 (of misschien wel de iPhone 7s) bekend.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here