Het is vrijdag en dat betekend dat het nog één dagje bikkelen is voor het weekend weer aanbelt. Waar je normaal gesproken de deur al met een glimlach opentrekt, staat er dit keer ook nog eens een verrassing voor de deur. Want Blizzard’s succesvolle shooter Overwatch is volgend weekend helemaal gratis!

We snappen inmiddels dat jullie op dit moment niet druk zijn met het spelen van de nieuwe Call of Duty, daarom is het des te leuker dat Blizzard met een cadeautje komt volgend weekend. De class-based FPS Overwatch is dan helemaal gratis en het maakt geen drol uit of je nu op de PS4, Xbox One of op de PC speelt. Iedereen kan hem downloaden!

Blizzard geeft de volle bak

Waar de gratis weekenden van games normaal gesproken een soort demo is, gaat Blizzard helemaal los. Normaal gesproken is het mogelijk om een paar missie’s te spelen, maar Blizzard komt met de hele game. In Overwatch heb je straks toegang tot alle characters, alle maps, alle modes en speel je samen met de twintig miljoen huidige spelers. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van Loot Boxes waardoor je zelfs skins en graffiti tags kunt unlocken.

CHECK OOK: BANDAI NAMCO lanceert GALGA WARS voor iOS en Android

Wanneer het weekend voorbij is en jij met een heel erg toffe ervaring overblijft, dan kun je de game na het weekend gewoon kopen. Het mooie daaraan is dat je gewoon alles meeneemt, wat je in het gratis weekend hebt verdient. Zo krijg je in ieder geval niet het gevoel dat je de boel voor niks heb gedaan.

Het gratis weekend begint op vrijdag 18 november om 11:00 uur en zal eindigen op maandag 21 november op exact dezelfde tijd. Je hebt uiteraard een Battle.NET account nodig en we raden sterk aan om je inloggegevens te onthouden. Handig voor wanneer je gewoon weer verder wilt na het weekend.

Veel speelplezier, luitjes!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here