De keiharde wraakfilm Death Wish uit 1974 was een enorm succes die is uitgegroeid tot een echte cultklassieker. Binnenkort verschijnt een gelijknamige remake met in de hoofdrol niemand minder dan Bruce Willis!

In de grimmige actiefilm Death Wish uit de jaren 70 wordt het gezin van een voorbeeldige burgerman (Charles Bronson) slachtoffer van een uiterst gewelddadige woningoverval. Hij gaat naar de politie, maar die vertellen hem dat de kans klein is dat ze de daders ooit zullen vinden. Op dat moment besluit hij het recht in eigen handen te nemen. Zwaarbewapend gaat hij ‘s nachts de straat op om de criminelen een lesje te leren.

De film was in jaren 70 een enorm succes er verschenen meerdere vervolgen. Dus jullie snappen wel dat een remake niet kan ontbreken. Bruce Willis speelt de wraakzuchtige Paul Kersey. Ook hier zal het er niet bepaald zachtzinnig aan toe gaan. De regie zit in de handen van Eli Roth. Hij maakte eerder de bloederige horrorfilms Hostel en The Green Inferno.

In Amerika verschijnt deze film op 22 november in de bioscopen. Het is nog niet duidelijk wanneer we hem in Nederland kunnen gaan verwachten.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here