Activision heeft een pijnlijk jaar achter de rug met Infinite Warfare, maar lijkt dit met WWII goed te maken. De game is bijna een week uit en de eerste data is binnen. Call of Duty: WWII heeft tijdens de launch twee keer zoveel kopieën verkocht als Infinite Warfare.

Call of Duty: WWII heeft de beste launch sinds jaren gehad voor de franchise. Activision maakt via een persbericht bekend dat de game twee keer meer kopieën heeft verkocht dan IW vorige jaar met launch. Echter komt de producent niet met harde cijfers. Wel laat Activision weten dat er nog nooit een game zoveel is verkocht op de allereerste dag van beschikbaar op de PlayStation 4. De inkomsten van de game waren meer dan Thor: Ragnarok en Wonder Woman’s openingsweekend inkomsten BIJ ELKAAR.

Het is een zware tijd geweest voor Activision, maar het lijkt erop dat het zich met Sledgehammer Games goed herpakt heeft. De game wordt namelijk goed ontvangen, verkoopt heerlijk en speelt ook nog eens onwijs lekker. Benieuwd wat wij er van vonden? Check dan de review hier!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here