De Amerikaanse zender, en producent, CBS is druk bezig met de toekomst. Gister werd bekend dat Star Trek: Discovery voorzien gaat worden van een tweede seizoen. Waar de makers van die serie aan de champagne kunnen, is het inpakken geblazen voor de makers van Zoo. Na drie seizoenen wordt de stekker uit de serie getrokken.

Na drie seizoenen brullen met beesten is het toch echt afgelopen voor de hit-serie Zoo. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Patterson, die ook de regie in handen heeft. De serie volgt een groep onderzoekers in hun zoektocht naar de oorzaak van het agressieve gedrag van dieren. De mensheid is inmiddels onderaan de voedselketen komen te staan en dat zorgt nogal voor wat problemen.

Een goed verhaal wat vooral in het eerste seizoen zijn vruchten afwierp. Zoo werd een hit, kreeg goede beoordelingen en werd door miljoenen mensen bekeken. In het tweede seizoen was de hype wat minder, maar werd elke aflevering gemiddeld door 4,4 miljoen mensen gecheckt. Meer dan voldoende dus.

Het derde seizoen wist overigens niet zo lekker uit te pakken. De seizoensfinale, en dus uiteindelijk ook de seriefinale, werd nog maar door 2,8 miljoen mensen bekeken. Ondanks het feit dat we daar in Nederland een moord voor zouden doen, is dit in Amerika bijzonder laag. De beoordelingen waren ook niet al te best meer, dus alle reden voor CBS om de boel te eindigen.

Hiermee treed de serie exact in de voetsporen van Under The Dome, ook een hit-serie van CBS. Blijkbaar is het maken van drie seizoenen teveel voor dit soort series. De serie is overigens nog wel te bekijken op Netflix.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here