Kevin Spacey werd uit All The Money In The World gehaald en vervangen door Christopher Plummer. Hierdoor moest de gehele cast terugkomen voor reshoots. Iets wat voor nada zou gebeuren, maar waar Mark Wahlberg toch flink aan verdient heeft. Maar dan ook echt als enige.

Producent Ridley Scott schepte kort geleden nog openbaar op over de werkwijze van de gehele cast. Iedereen zou respect gehad hebben voor de keuze om Spacey eruit te schoppen en zonder enige moeite teruggekomen zijn voor reshoots. Sterker nog: iedereen zou het bijna gratis gedaan hebben. Maar als we een report van The Washington Post moeten geloven, geldt dit niet voor Mark Wahlberg. De acteur zou in 10 dagen tijd maar liefst 1,5 miljoen dollar in zijn zak gestoken hebben.

Ook USA Today is achter de situatie gekomen en weet te melden dat co-star Michelle Williams niks af wist van het hele geintje. Sterker nog: de beste dame heeft in dezelfde 10 dagen slechts 1000 dollar verdient. Minder dan één procent van wat Wahlberg naar binnen haalde.

Michelle Williams in All The Money In The World / Foto: Columbia Pictures

Volgens de Washington Post is dit een perfect voorbeeld van de werkwijze van Wahlberg en zijn manager. Eerder werd stapte regisseur J.C. Chandor op bij Deepwater Horizon, omdat het salaris van Wahlberg teveel van het budget op zou vreten. Forbes heeft de acteur in Augustus uitgeroepen tot best betaalde acteur ter wereld.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here