Fortnite is zonder enige twijfel de populairste game van het afgelopen jaar. Maar met de komst van Black Ops 4 – Blackout Battle Royale, kan Epic Games zich schrap zetten. Zeker na het zien van de trailer!

Black op 4 Blackout in, Fortnite out

Dat Call of Duty: Black Ops 4, welke 12 oktober verschijnt, een Battle Royale mode zou hebben wisten we. Dat het dusdanig vet zou worden dat Fortnite in kan pakken, is dan weer een verrassing. Op het YouTube kanaal van Call of Duty is een fantastische Blackout Battle Royale trailer gelanceerd, die de hype hoger zet dan de Mont Blanc. En da’s verrot hoog.

Van leipe gadgets tot voertuigen en van nieuwe wapens tot en met maps als Nuketown: alles zit in de trailer. Check hem hieronder!

Fornite kan inpakken

Maar zoals we al zeiden kan Fornite toch echt in gaan pakken. Althans, dat is wat we voornamelijk in de reacties onder bovenstaande trailer terug zien komen. En we snappen het eigenlijk wel. De Black Ops serie neemt een shitload aan nostalgie met zich mee en kan daar, met de komst van Battle Royale, perfect op inspelen. Van terugkerende personages, naar maps en oude vertrouwde wapens: het kan allemaal.

Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. De game keert, na Black Ops 3, gewoon weer terug naar Boots on the Ground. De game is voorzien van nieuwe wapens, nieuwe gadgets, nieuwe maps, nieuwe modes en een heerlijke singleplayer. Als kers op de taart kunnen we ook nog eens aan de bak met de heerlijke Battle Royale mode genaamd Blackout. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten! Ga jij hem kopen?

Enthousiast geworden van dit artikel? Check dan ook zeker dit bericht!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here