Rockstar Games heeft nog steeds geen specifieke releasedatum voor Red Dead Redemption 2 naar buiten gebracht. Maar dat neemt niet weg dat de game al op Amazon te vinden is. En hierdoor kunnen ook recensies geschreven worden over de game, iets wat nog echt gebeurt ook. En geloof me als ik zeg dat ze hilarisch zijn.

Op Amazon zijn talloze recensies te vinden van Red Dead Redemption 2. Iets wat best knap is aangezien de game nog niet uit is. Daarom bestaat grootste deel uit enthousiaste fans. Toch pakken een paar mensen het wel heel tof aan.

‘Deze game gaat mijn huwelijk kapot maken. Ik ga het eindeloos spelen tot ik alles gehad heb en doe het dan nog een keer over. Mijn vrouw gaat dan bij me weg en mijn leven is vanaf dat moment over. Dus dan speel ik het nog een keer en nog een keer. Net zo lang tot Red Dead 3 uitkomt. – SpeedyGonzales / 5 sterren

‘Mijn exemplaar was voorzien van haaien met cowboyhoeden. Ik denk dat de ontwikkelaars met me proberen te klooien. Maar toch 5 sterren vanwege de sandwich die aan de binnenkant van het doosje zat. Ik was erg hongerig toen ik hem kreeg.’ – SlightlyWetFar / 5 sterren

‘Geweldige game, ik ben gek op voetbalspellen. Zeker weten beter dan de vorige en ik ben gek op de jetpacks. Aanrader!’ – cosworth28

‘De game was veel beter geweest als het in de moderne tijd af zou spelen. Dat je achtervolgd kan worden door de politie, rond kan vliegen, kan switches tussen verschillende personage met verschillende skills. En dat het dan afspeelt in een stad genaamd Log Pantos.’ – Thomas

Heerlijk toch!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here