HP gaat als een malle op CES 2018. De ontwikkelaar en producent weet maar liefst met vier gloednieuwe producten op de markt te komen. We hebben het hier over de nieuwe HP Spectre x360, HP Envy x2, OMEN Game Stream en de nieuwe Omen X 65.

HP is aanwezig op de CES 2018 en dat is te merken ook. De producent heeft inmiddels vier nieuwe innovaties aangekondigd. Het gaat om twee nieuwe OMEN ervaringen, een nieuwe Always Connected PC en een laptop. Om een goed beeld te geven wat je komend jaar kan verwachten, zetten we de line-up voor je op een rij.

HP Spectre X360 15

HP komt op de CES 2018 met een gloednieuwe HP Spectre op de markt, het gaat om de x360 15. De 15-inch laptop is voorzien van een 4K UHD8 scherm, een design van aluminium CNC gefreesd chassis en Corning Gorilla Glass 4. De Spectre x360 15 komt in twee verschillende varianten, die voornamelijk verschillen in specificaties.

De eerste versie is voorzien van een 8e generatie Intel Core i7 8705G processor met een Radeon RX Vega M videokaart. De levensduur van de batterij is hier zo’n 12 uur en bevat Fast Charging. Hiermee is de laptop met 30 minuten voor 50 procent opgeladen.

De andere versie beschikt over een Quad Core 8th Gen Intel Core processor met een NVIDIA GeForce MX 150 videokaart. Hierbij is de levensduur van de batterij 13,5 uur en heb je in 90 minuten je laptop voor 90 procent opgeladen.

De laptop is hoogstwaarschijnlijk in februari beschikbaar en gaat je minimaal €1.899 kosten.

HP Envy x2

De HP ENVY x2 is door HP aangekondigd als dé kruising tussen laptop en tablet. De ontwikkelaar noemt het een Always Connected PC, welke bijzonder compact zal zijn. De aluminium tablet weegt nog geen kilo (760 gram) en heeft een 12,3-inch beeldscherm. De Envy is volledig gericht op multitasking en is hierdoor makkelijk te gebruiken voor vele handelingen. De tablet komt met een 1,3mm dik toetsenbord met backlighting.

Omdat de tablet vooral gefocust is op “Always Online” heeft HP de Envy x2 een batterij gegeven die tot wel 17 uur mee zou moeten lopen. Dit terwijl hij wel voorzien is van een 7th Gen Intel Core Y-processor met 256GB aan SSD Storage en 8GB aan RAM geheugen.

De HP Envy X2 zal naar verwachting in mei 2018 beschikbaar zijn voor een prijs vanaf €1.199.

OMEN X 65 Big Format Gaming Display

Rondom deze held is eigenlijk het minste bekend gemaakt. Dat HP met de OMEN X serie het gaming-landschap weet te bewandelen als een eindbaas was al even duidelijk. Maar inmiddels komt er een Big Display bij kijken, welke ondersteund wordt door NVIDIA G-SYNC. Het gaat hier dan om een display van 65 inch met een 4K UHM resolutie.

Het scherm heeft een verversingsfrequentie van 120 Hz en weet met 4K UHD8 en HDR-10 te zorgen voor een pittige ervaring wat betreft beeldkwaliteit.

De prijzen en de releasedatum van de OMEN X 65 is nog niet bekend.

OMEN Game Stream

HP heeft het OMEN-landschap uitgebreid met de komst van OMEN Game Steam. Het concept is heel simpel: een cloudservice voor AAA-games die overal te spelen zijn vanaf je OMEN-pc of welk Windows 10 apparaat dan ook.

De service is naar verwachting vanaf voorjaar 2018 beschikbaar.

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here