Met de komst van de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X heeft Apple eindelijk toegegeven aan Wireless Charging. Iets wat we in de toekomst, en dus waarschijnlijk ook met de iPhone SE 2, terug zullen gaan zien.

Apple heeft met de komst van de nieuwe iPhone-toestellen eindelijk toegegeven aan wireless charging. Dit wordt mogelijk gemaakt door de glazen achterkant die de toestellen met zich meedragen. Een gegeven die ook de tweede generatie van de iPhone SE zal veranderen. Althans, als we de geruchten mogen geloven.

Laten we voorop stellen dat de komst van de iPhone SE 2 al een gerucht op zichzelf is. Apple heeft de telefoon nog niet bekend gemaakt, maar de komst van de succesvolle kleine iPhone is zo goed als zeker. Sterker nog: hij zou zomaar in het eerste kwartaal van dit jaar al kunnen verschijnen. Apple heeft de iPhone SE in maart 2017 nog voorzien van twee nieuwe varianten: de 64GB en 128GB versie. Sindsdien is het bijzonder stil rondom het toestel en zou een opvolger een logisch gevolg zijn.

Maar mocht deze telefoon verschijnen, dan is de kans op een glazen achterkant bijzonder groot. TEKZ24, het platform wat de komst van de iPhone SE 2 speculeert, weet dit te melden. En heel gek is dat eigenlijk niet. Apple heeft de Airpower wireless charging mat al aangekondigd voor later dit jaar, wat ervoor zorgt dat de telefoons in no-time opgeladen zijn zonder kabel. Kortom: een geweldige nieuwe feature voor de nieuwe SE!

Echter blijft het bij geruchten en zouden we op Apple zelf moeten wachten. De tijd zal het ons leren.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here