Het is weer dinsdag en dat betekend JeKentHetWel’s trailers van de week. Deze keer is de lijst misschien niet heel lang, maar wel ontzettend tof. Zo hebben wij de nieuwste Game of Thrones trailer voor jullie. Binnenkort gaat de aller eerste film over de terroristische aanslag in Boston verschijnen, en daar hoort natuurlijk een toffe trailer bij. Jacki Chan gaat weer te zien zijn in een ziek spannend actie film, en de dames van Pitch Perfect gaan voor de derde keer jullie blij maken met hun zang. Dus ga er maar even goed voor zitten want het wordt me toch weer episch!

Game of Thrones

Het zevende seizoen van de succesvolle HBO serie Game of Thrones komt steeds dichterbij. De strijd om de Iron Throne gaat weer verder in de een na laatste seizoen. Het zevende seizoen gaat bestaan uit zeven afleveringen, en het belooft weer een bloederige boel te worden daar.

Stronger

Jake Gyllenhaal is een van de personen die aanwezig waren tijdens de bomaanslag op Boston in 2013. Jake heeft hete gelukkig overleefd, maar hij stond te dicht bij de terrorist en is zijn beide benen verloren.
Na de aanslag werd een staat van beleg over Boston afgekondigd. Niemand mocht meer op straat en iedereen moest binnenshuis blijven. Er mocht voor niemand deur geopend worden. In de angstvallig lege, rustige straten van Boston konden de aanslagplegers niet zomaar verdwijnen en ze konden ook niet zomaar in een huis onderduiken. Jeff Bauman hielp ondanks dat hij net zijn beide benen was verloren met de succesvolle klopjacht op de terroristen.

Pitch Perfect 3

Na hun winst van de wereldkampioenschappen zijn ze populairder dan ooit, maar ze ontdekken dat alleen zingen geen goed toekomst perspectief bied. Maar op het moment dat ze de kans krijgen om weer samen te komen voor een buitenlands USO tour dan pakken ze uiteraard die kans. Het gaat geen makkie worden en er gaat genoeg mis, maar dat zorgt weer voor genoeg hilarische momenten.

The Foreigner

Zijn familie is ontvoerd door de IRA! De politie doet helemaal niks. Quan (Jacki Chan) besluit de touwtjes in eigen handen te nemen. Enige wat hij wilt is zijn familie terug krijgen en wraak nemen op de ontvoerders, maar gaat dat hem lukken?

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here