Het is dinsdag en dat betekend weer een lijst met toffe trailers van de afgelopen week. Deze week hebben wij voor jullie o.a. een trailer voor het zevende seizoen van de HBO hit serie Game of Thrones. De aller eerste trailer voor Wonder een film gebaseerd op een New York Times bestseller, en natuurlijk nog veel meer toffe trailers die je zeker moet checken. Dus ga er maar even goed voor zitten en geniet.

From the Land of the Moon

Gabrielle (Marion Catillard) komt uit een klein Frans dorpje in het zuiden. Een paar jaar terug hebben haar ouders haar uitgehuwelijkt aan een Spanjaard, Jose (Alex Brendemuhl). Een eerlijke en zorgzame boer die het beste wilt voor zijn vrouw. Gabrielle is alleen niet gelukkig met hem, ze voelt niks voor hem. Maar alles verandert als ze weg gaat naar de Alpen omdat ze naar de ziekenhuis moet vanwege haar neerstenen. Tijdens haar verblijf daar ontmoet ze Andre Sauvage (Louis Garrel), ze is meteen verlieft en wilt niks liever dan weg vluchten met haar nieuwe liefde.

Wonder

Deze film in gebaseerd op de gelijknamige New York Time bestseller Wonder. Wonder verteld het verhaal van August Pullman een jonge die geboren is met een Facial Differences syndroom ook wel Nager syndroom genoemd. August wou altijd al naar een gewone school toe gaan, maar dat was nooit mogelijk tot nu toe dan, want hij gaat naar een normale reguliere school. Het is in het begin niet makkelijk, mensen kijken raar naar hem zijn ouders vonden het al vanaf het begin geen goed idee, maar hij is een doorzetten en laat zich niet tegenhouden. Het is een hartverwarmend verhaal die ons laat zien dat je ondanks beperkingen je doelen en dromen moet najagen.

Game of Thrones Season 7

Het zevende seizoen van de succesvolle HBO serie Game of Thrones komt steeds dichterbij. De strijd om de Iron Throne gaat weer verder in de een na laatste seizoen. Het zevende seizoen gaat bestaan uit zeven afleveringen, en het belooft weer een bloederige boel te worden daar.

Wind River

In Wind River volgen we Cory Lambert (Jeremy Renner), een man die werkt voor het Fish and Game Department en jaagt op coyotes en andere roofdieren. Na de recente dood van zijn tienerdochter vindt hij tijdens een jachttocht het verkrachte, bevroren lichaam van een tienermeisje. De jonge FBI-agent Jane Banner (Elizabeth Olsen) schakelt de hulp van Cory in om de moordenaar te vinden.

Logan Lucky

The Logans zijn een clan uit West Virginia. Voor ruim 90 jaar staan de Logans bekend om hun voortdurend ongeluk. Jimmy Logan (Channing Tatum) heeft besloten om daar verandering in te brengen en de geluk weer terug te brengen bij de familie. Met hulp van zijn vrienden de Redneck Robbers heeft hij een plan bedacht om $14 miljoen te stelen van de Charlotte Motor Speedway.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here