Het kan soms gebeuren dat het derde deel van je semi-succesvolle filmreeks niet zo succesvol gaat zijn als je het verwacht had, maar wat doe je dan? Een serie van maken! Dat is wat de mensen achter de vierde Divergent-film dachten. De vierde film heet officieel Ascendant en is gebaseerd op het tweede deel van het boek Allegiant.

Het was een enorme flop!

De derde film Allegiant werd volledig kapot gemaakt door de critici. Helaas heeft dat ook groot invloed gehad op de opbrengsten in de box-office. De film flopte enorm en daarom besloot Lionsgate om de stekker eruit te trekken. Toch geven ze de moed niet op! Er werd al snel gesproken over een mogelijk tv-serie of eventueel een spin-off.

Ascedant gaat waarschijnlijk dienen als pilot van de serie. Betaalzender Starz, die je kan kennen van Outlander, heeft de uitzendrechten gekocht. Hoe lang de serie gaat worden en of er meerder seizoenen gaan komen is nog niet bekend.

Wat gaat er nu gebeuren met de cast?

Gaan ze allemaal terugkeren? Dat durven wij niet te zeggen, maar Don’t get your hopes up! Hoofdrolspelers Shailene Woodly, Theo James en Ansel Elgort staan onder contract voor een vierde bioscoopfilm, maar nu die er niet mee komt is een collectieve nee dank je van het trio niet uitgesloten. Shailene Woodly liet begin dit jaar al weten geen trek te hebben in een Divergent-serie.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here