Michael McElhatton bekend van King Arthur: Legend of the Sword en zijn rol als Roosendaal Bolton in HBO serie Game of Thrones, heeft bekend gemaakt dat hij in Justice League gaat spelen. Dat heeft hij tegenover Red Carpet News bekend gemaakt.

Hij heeft niet gezegd welke rol hij gaat spelen, hij is wel in een spectaculaire scène te zien vind hij zelf dan.

Er komt waarschijnlijk veel meer humor in Justice League. Dat is het voornaamste verschil met Batman v Superman. Ik vond de scène die ik deed, wat best een groot openingsscène is, eigenlijk erg duister wat betreft de toon. Op een goede manier. Het is erg comic book-achtig.

In de trailer die je onder deze artikel kan vinden is de openingsscène waar McElhatton in speelt heel kort te zien. Het is een clash tussen de Parademons en de mensheid. ScreenRant suggereert dat hij wellicht Darkseid gaat spelen. Deze slechterik zou heel kort te zien zijn in Justice League.

McElhatton is niet de enige Game of Thrones acteur die te zien zou zijn in Justice League. Cierán Hinds gaat de slechterik Steppenwolf spelen, Jason Momoa gaat Aquaman spelen. Kristofer Hivju ( Fast & Furious 8) schijnt ook betrokken te zijn bij de film.

Justice League gaat in november verschijnen in de bioscopen.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here