Er gaan al een tijdje geruchten over een mogelijke release van GTA 6. Rockstar Games heeft tot nu toe op geen een van deze geruchten gereageerd. Een release in 2018 zou perfect zijn, maar het lijkt erop dat dat niet gaat gebeuren. Rockstar Games heeft voor 2018 al de release van Red Dead Redemption 2 staan.

GTA is misschien wel een van de meest populaire games ooit, de fans zijn geduldig aan het wachten op de volgende deel. Maar de mensen van Rockstar Games houden hun lippen stijf op elkaar. Op dat soort momenten gaan de fans zelf speculeren wat de mogelijkheden kunnen zijn. Meest logische scenario is dat de game in 2018 zal verschijnen omdat GTA gewoonlijk een interval van vijf jaar heeft.

Maar toen had Rockstar Games de game Red Dead Redemtation 2 aangekondigd voor 2018 dus deze scenario valt automatisch af want dat zou onlogisch zijn. De nieuwe gerucht die rond gaat is dat de game in 2020 gaat verschijnen, maar zoals jullie het waarschijnlijk al zien aankomen heeft Rockstar Games hier niet op geregeerd.

Wanneer denk jij dat de game zou kunnen verschijnen?

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here