Wie zit er tegenwoordig niet op! Netflix is Heaven én Hell voor velen. Een fijne verslaving om het zo maar te zeggen. Ik ben een van de allereerste Netflix gebruikers en heb het nu al zo’n 4 of 5 jaar. Soms heb je het idee alles wel beetje gezien te hebben. Altijd fijn als Netflix dan de bibliotheek weer een beetje upgrade met nieuwe series en films. Hier een top 5 van de onlangs toegevoegde audiovisuele content.

Op nummer 5: Arrow

Deze Amerikaanse CW serie is denk wel een groot favoriet onder de Netflix gebruikers en zeker voor de Comic Book fanaten onder ons. Netflix heeft weer nieuwe afleveringen toegevoegd aan Arrow en is daarmee helemaal up-to-date met de uitzendingen in Amerika. Wat wel bijzonder is want vaak loopt Netflix een of twee gehele seizoenen achter. Vanaf nu kan je gewoon elke week netjes je afleveringen van deze serie meepakken! Aanrader voor de mensen die nog een binge-watch serie zoeken in de tussentijd als je de Marvel series al hebt bekeken.

Zie hieronder de serie trailer voor seizoen 5, dus watch out for spoilers!

Op nummer 4: Frequency

Ik heb deze serie nog niet bekeken maar de trailer sprak mij enorm aan. Een spannend verhaal waarin een detective erachter komt dat ze in staat is te communiceren met haar overleden vader via een radio verbinding. De trailer zag er spannend uit en aangezien het op het Amerikaanse CW netwerk wordt uitgezonden kan je al wel een kwaliteitstest doen. Veel CW series zijn binge-watch waardig, zitten tussen het luchtige en dramatische in, hebben goede meeslepende verhalen en leuke acteurs. Dus ik ga maar snel aan deze serie beginnen en gooi binnenkort een review ervan online!

Op nummer 3: The Skeleton Twins

Deze film uit 2014 is voor Nederlanders beginnen een onbekende een. Met in de hoofdrollen Kristen Wiig en Bill Hader. Deze twee Saturday Night Life-legendes zijn voor het Amerikaanse publiek meer dan bekend en werken fantastisch samen in deze drama/komedie. De film verteld het bijzondere verhaal van een tweeling dat op dezelfde dag de dood te slim af is. Als ze in het ziekenhuis met elkaar aan de praat raken besluiten ze hun relatie met elkaar te verbeteren. Dit levert natuurlijk een drama rollercoaster met zich mee. Toffe film met hele goede acteurs!

Op nummer 2: The Last Kingdom

Op nummer twee in de lijst staat de serie The Last Kingdom. Deze spannende nieuwe serie epos dat zich afspeelt in het middeleeuwse tijdperk is weer een waar genoegen voor de serie liefhebber. Met een leuke rol weggelegd voor onze eigen Rutger Hauer. Het eerste seizoen staat met acht afleveringen online op Netflix en het tweede seizoen komt er aan in 2017. Dus begin maar alvast warm te draaien voor deze nieuwe serie waarvan ik verwacht dat die nog wel een aantal nieuwe seizoenen zal krijgen.

En op nummer 1: True Memoires of an International Assassin

Deze komedie film met in de hoofdrol Kevin James is een heerlijke Netflix Original met verassend veel actie! In de film volgen we een auteur die een fictief boek schrijft over een internationale super spion. Als zijn publisher vervolgens het woord ‘true’ toevoegt aan de boektitel gaan veel mensen ervan uit dat Kevin daadwerkelijk een spion is geweest. ‘In order to survive’ zal hij zich moeten onderdompelen in de wereld van zijn fictieve personage.

Hele toffe film met goede actie scenes en een kop en een staart! Check de trailer gauw en je kan hem elk moment op Netflix bekijken.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here