Dat Nintendo het groots aan wil pakken met de Nintendo Switch is al een tijdje duidelijk. De producent promoot haar nieuwe console als een malle en gaat dit aankomende zondag tijdens de Super Bowl niet anders doen. Nintendo dropt op deze manier haar eerste Super Bowl commercial ooit en het ziet er echt heel erg gelikt uit!

Aanstaande zondag, tijdens de 51e Super Bowl, komt Nintendo met een Nintendo Switch commercial aanzetten. Een commercial zoals Nintendo hem, naar ons idee, nog nooit eerder maakte. Hoe de reclame er aanstaande zondag uit komt te zien weten we niet, maar er is wel al een extended cut van de reclame op het internet gedropt.

In de verlengde Nintendo Switch reclame worden alle functies van de console getoont, eigenlijk net zoals in alle andere commercials van Nintendo. Maar ook op het gebied van games is er veel te zien. Zo zien we beelden van Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Arms, Ultra Street Fighter 2: The Finale Challengers, 1-2 Switch en Mario Kart 8 Deluxe. Ook zien we een nog niet aangekondigde game aan het eind van de commercial.

Benieuwd hoe Nintendo het aangepakt heeft? Check dan de trailer hieronder!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here