Als je het aan mij zou vragen is How I Met Your Mother de comedy serie van de 21e eeuw, maar dat ben ik. Toch kunnen we niet ontkennen dat de serie, die van 2005 tot 2014 liep, veel successen heeft gekend. Maar hoe is het nu met de hoofdrolspelers? Waar zijn ze mee bezig? Wij zochten het voor je uit. Dit doet de cast van How I Met Your Mother tegenwoordig.

Ted Mosby (Josh Radnor)

Na zijn rol als Ted Mosby heeft Josh Radnor niet veel successen meer gekend. Met kleine rollen in The Seeker, Rise en Mercy Street moest de acteur het doen. Dit jaar komt overigens wel de film F*cking People uit en daar speelt Josh een, nog onbekende, rol in. In 2014 was Josh nog eenmalig te zien in de rol van Ted Mosby in de TV Short ‘Ted Mosby Reponds to Lebron James Coming Back to Cleveland’, maar verder bleef het aardig stil rondom de acteur.

Marshall Eriksen (Jason Segel)

Waar Josh Radnor hier en daar op kwam dagen in enkele afleveringen van series, heeft Jason Segel niet stil gezeten. De man die in How I Met Your Mother de rol van Marshall Eriksen op zich nam, heeft na de serie in drie films gespeeld. Zo staan Sex Tape, The End of the Tour en The Discovery op zijn CV. Van die eerste film was Jason ook nog de producer en de schrijver.

Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)

De twee heren hierboven hebben het één en ander gedaan na How I Met Your Mother, maar Cobie Smulders is helemaal los. De actrice speelde in 2012 al een rol in The Avengers en dat heeft haar een vaste plek bij Marvel gegeven. Dit leverde haar rollen op in Agents of S.H.I.E.L.D., Avengers Age of Ultron en natuurlijk ook Avengers: Infinity War. Maar Cobie is naast deze films en series ook elders nog druk. Zo was ze te zien in The Intervention, Animals, Jack Reacher: Never Go Back, Literally, Right Before Aaron, Unexpected, Results en te horen in Lego Marvel’s Avengers (game). Cobie was dit jaar nog te zien in A Series of Unfortunate Events waar ook Neil Patrick Harris in speelde. Verder is de active nog bezig aan drie nieuwe projecten. Zo werkt ze aan Friends from Colege (pre-productie), Why We’re Killing Gunther (opgenomen) en Songbird (voorbereiding). Cobie Smulders heeft dus zeker niet stil gezeten.

Barney Stinson (Neil Patrick Harris)

Zoals je hierboven al kon lezen is Neil Patrick Harris te zien in A Serie of Unfortunate Events waar hij de hoofdrol van Count Olaf vertolkt. Maar dat is bij lange na niet de enige serie waar hij in te zien was na How I Met Your Mother. Zo was Harris ook te zien in American Horror Story, Mystery Science Theater 3000 en te horen in The Penguins of Madagascar. Hij speelde vervolgens ook nog rollen in A Million Ways to Die in the West en Gone Girl. Inmiddels is de productie van de film Downsizing begonnen, waar Harris ook een rol zal gaan vertolken.

Lily Aldrin (Alyson Hannigan)

Alyson Hannigan heeft het na How I Met Your Mother rustig aan gedaan, maar dat mag ook wel. De actrice is al sinds 1985 actief en heeft immense rollen vertolkd. Toch is ze niet geheel stil blijven zitten na de comedy. Ze speelde in Sofia: The Princess, The McCarthys, The First Wives Club en Do You Take This Man.

Ben jij benieuwd waar de cast van jou favoriete show inmiddels mee bezig is? Laat het ons weten in de reacties en misschien doen we wel research naar jou serie!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here