De officiële titel van Fantastic Beasts 2 is eindelijk onthuld. Op de foto die online is gezet zien we de volledige cast en een belangrijke nieuweling. Jude Law kruipt in de huid van een jonge Albus Dumbledore. 

De film is geregisseerd door David Yates en heet Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Het script is geschreven door niemand minder dan J.K. Rowling. Naast bovenstaande castfoto is er ook een title still vrijgegeven.

Behalve de foto’s is er ook nog een uitgebreide synopsis online gezet over The Crimes of Grindelwald.

Aan het einde van de eerste film werd de krachtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald met behulp van Newt Scamander gevangen gezet door de MACUSA. Maar toch wist Grindelwald te ontsnappen aan zijn gevangenschap en is hij begonnen met het verzamelen van zijn volgelingen. De meeste daarvan zijn zich niet bewust van zijn ware plannen: om volbloedtovenaars te laten heersen over niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald ervan te weerhouden zijn plannen uit te voeren, roept Albus Dumbledore de hulp in van zijn voormalige leerling Newt Scamander. Scamander gaat daarmee akkoord, maar hij is zich nog niet bewust van de gevaren die hem te wachten staan. Grenzen worden getrokken en liefde en loyaliteit komen zelfs bij de beste vrienden en meest hechte families op het spel te staan.

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here