JeKentHetWel is een Nederlandse entertainment site voor games, films en series. De website richt zich naast het dagelijkse nieuws ook op vaste features, video’s en trailers. Maar wie zijn we nu eigenlijk?

Het begin
JeKentHetWel is op 1 september 2016 van start gegaan. Mark Hofman heeft na het afronden van zijn studie Journalistiek de website opgezet om een eigen platform te creëren waar hij over zijn passie kon schrijven. Dat was het moment dat JeKentHetWel een nieuwswebsite voor games werd, maar dit werd al snel veranderd naar een entertainment website.

JeKentHetWel moest een website worden met goudeerlijke reviews, informele teksten en lekkere content. Iets wat bij ons nog iedere dag de drijfveer is. JeKentHetWel brengt het nieuws zoals het is en dat zal het ook altijd blijven doen.

Inmiddels zijn meer dan 50.000 mensen per maand die daar optimaal gebruik van maken. En daar zijn we apetrots op.

Onderdeel van Pensol Media

Sinds augustus 2017 is JeKentHetWel onderdeel van Pensol Media. Dit bedrijf is opgezet naar aanleiding van onze website en dient als netwerk tussen JeKentHetwel en andere platformen. Voor meer informatie over Pensol Media, check je deze link.

 

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here