Comic-Con San Diego is net afgelopen, en er zijn zo veel nieuwe dingen vertoond daar, das echt niet normaal! Wij hebben alle toffe trailer die daar zijn vertoond hieronder op een rijtje gezet. Het zijn er behoorlijk wat dus bereid je maar goed voor op een overload aan trailers.

Jigsaw

Overal in de stad worden lijken gevonden, elk op gruwelijke wijzen overleden. Al het onderzoek wijst op slechts een mogelijke dader: John Kramer a.k.a. Jigsaw. Dat terwijl hij toch dood zou moeten zijn…..

The Defenders: Punisher Reveal

Marvel’s The Defenders is een serie waar Daredevile,Jessica Jones, Luke Cage en Iron First samen komen. Deze vier superhelden hebben maar een doel, New York veilig houden. Het zijn vier hele verschillende personages die op een of ander manier samen moeten leren werken om hun grootste vijanden te verslaan.

The Punisher verteld het verhaal van Frank Castle die beschuldigd wordt van moord op zijn gehele familie, terwijl hij als The Punisher de criminaliteit bestrijd.

Pacific Rim 2 Uprising

Het is tien jaar geleden dat de Battle of the Breach plaatsvond en de oceanen zijn nu stil, maar rusteloos. Na de overwinning bij de Breache, is het Jaeger-programma verworden tot de meest krachtige wereldwijde verdedigingskrachten in menselijke geschiedenis. De PPDC zoekt nu de beste en slimste om op te staan als nieuwe generatie helden. Als de Kaiju terugkeren, zijn ze er in ieder geval klaar voor.

Bright

In een wereld waart mythische wezen en mensen samen leven gaat het behoorlijk fout. Een menselijk agent moet noodgedwongen samen gaan werken met een Orc, om een wapen te vinden waar iedereen voor zou moorden.

Death Note

Een middelbaar scholier vindteen mysterieus notitieboekje. Als hij daar een naam in schrijft, overlijdt die persoon vrijwel direct. De lichamen stapelen zich al snel op en een FBI-agent zit de jongen op de hielen.

Inhumanas

De serie verteld het nog nooit eerder vertelde avonturen van een koninklijk familie met Black Bold als de koning. Uit elkaar gedreven door een coup moet nu de koninklijke familie zo snel mogelijk vluchten naar Hawaii. Eenmaal daar aangekomen worden ze verast door de interacties met de mensheid.

The Walking Dead

In het achtste seizoen gaan weer kei hard verder met het avontuur van Rick Grimes (Andrew Lincoln). Hij zal opnieuw moten opnemen tegen Negan (Jeffrey Dean Morgan). De serie keer in oktober terug op AMC.

The Lego Ninjago

Zes Ninja’s krijgen de taak om het eiland dat ze thuis noemen, Ninjagogenaamd, te beschermen. ’s Nachts zijn het krijgers, die hun vaardigheden en geweldige voertuigen gebruiken om monsters en slechteriken te bestrijden. Overdag zijn het echte doodgewone tieners die vechten met hun grootste vijand: de middelbare school.

Ready Player One

In de nabije toekomst verschijnt de geïsoleerde tiener Wade Watts van zijn saaie bestaan waneer hij inligt op OASIS, een wereldwijd gebruikte virtuele utopie, waar gebruikers idyllische alternatieve levens leiden. Als de excentrieke miljardair die OASIS heeft verzonnen, komt te overlijden, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wede gaat als een van mijloenen gamers op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat eerst te vinden.

Justice League

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geinspireerd dor de zelfopoffering van Superman roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Ondanks dit bijzondere team die bestaat uit: Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash, is het wwellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties.

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery volgt de reis van Starfleet op een missie om nieuwe werelden en levensvormen te vinden. Starfleet officieer Michael Burnham moet leren dat als ze werkelijk alle buitenaardse wilt gaan begrijpen, ze eerste haarzelf moet gaan leren begrijpen.

Stranger Things Season 2

Het tweede seizoen van deze epische serie gaat een jaar verder na de gebeurtenissen in het eerste seizoen. Alles gaat een stuk duisterder zijn in dit seizoen dat is ook heel goed te zien in de trailer.

Westworld Season 2

In het tweede seizoen van Westworld kome heel veel bekende gezichten weer terug zoals Bernard, Maeve en Dolores. We zullen waarschijnlijk ook eindelijk de grote opstand van de host zien. Westworld werd vorig jaar voor heet eerst vertoond op HBO en het was meteen een groot succes.

Thor Ragnarok

Na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron, raakt Thor gevangen op een andere wereld, zonder zijn hamer. Hij moet een gladiatorenduel tegen zijn oude vriend Hulk, overleven, om terug naar Asgard te kunnen keren en de kwaadaardige Hela ervan te weerhouden Ragnarok in te luiden.

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here