Dit nieuws over de mysterieuze Pokemon RPG  game voor op de Switch, mocht eigenlijk nog niet online komen van Nintendo, maar er is een klein detail naar buiten gekomen gisteren samen met het financieel rapport van Nintendo. 

NeoGAF heeft dit nieuws naar buiten gebracht. In het financieel rapport van Nintendo stond behalve het nieuws over Pokemon ook een aantal andere opvallende dingen. Zo staat de release van Xenoblade Chronicles 2 nog steeds gepland voor deze zomer net als de release van Metroid Prime 4. Wat Pokemon betreft, zijn we ondanks deze lek niet veel wijzer geworden. Enige wat we weten is dat Pokemon RPG waarschijnlijk in 2018 gaat verschijnen, maar het kan ook net zo goed veel later zijn, er is geen specifiek datum gevonden.

Volgens deze rapport kunnen we volgend jaar sowieso de volgende games verwachten voor op de Nintendo Switch: Fire Emblem, Kibry, Yoshi en misschien dus ook Pokemon RPG.

De nu nog titelloze Pokemon game werd vorige maand al aangekondigd op de E3. Opdat moment werd de game als een core RPG aangekondigd. Heel veel mensen geloven er dus in dat deze game veel beter gaat zijn dan de vorige Pokemon game Sun & Moon. Dat er veel meer veranderingen in gaan zijn ten opzichte van de vorige games dan mensen eigenlijk denken.

Hopelijk maakt Nintendo binnenkort veel meer bekend over deze nieuwe Pokemon game. Als het zover is dan horen jullie het natuurlijk meteen.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here