Capcom heeft nieuwe financiële cijfers naar buiten gebracht. Deze cijfers wijzen uit dat het bijzonder lekker gaat met de ontwikkelaar. Zo is niet alleen Resident Evil 7 al meer dan 4 miljoen keer verkocht, maar loopt ook Marvel vs Capcom richting de 1 miljoen.

Capcom heeft de financiële cijfers van de eerste helft van het fiscale jaar naar buiten gebracht. Het rapport licht de gang van zaken toe in het eerste deel van dit jaar, welke fiscaal eindigt in maart 2018. We moeten eerlijk toegeven: de cijfers zien er alles behalve slecht uit.

Resident Evil 7 is inmiddels meer dan 4 miljoen keer over de toonbank gevlogen sinds begin dit jaar. Capcom had deze mijlpaal overigens eerder voor ogen, maar de cijfers blijven vliegen.

Maar ook Marvel vs Capcom gaat als een trein, de game is inmiddels 900.000 keer over de toonbank heen gevlogen. Het ziet er van buitenaf misschien niet erg succesvol uit voor de game, maar in werkelijkheid gaat hij dus prima.

Verder is er weinig bijzonders te zien aan het rapport. Is misschien wel leuk om te weten dat Monster Hunter XX (Nintendo Switch) het in Japan beter doet dan zijn voorgangers. Iets wat we misschien in januari, als de game hier released, ook mee kunnen maken.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here