Het is tijd voor alweer de achtste seizoen van Overwatch en daarmee ook voor wat nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor jullie op een rijtje gezet.

Om competitieve te spelen, moet je nog steeds minimaal op level 25 zijn. De manier waarop je verschillende tiers ranket blijft wel hetzelfde. Wat betreft ranking gaat Blizzard daar wel twee veranderingen in doorvoeren.

Als eerste wordt het verschil tussen hoge en lage skill rating (SR) van speler in hetzelfde team verkleind. Voor Bronze tot Diamond is dit verlaagd tot 1000 SR, voor Master tot 500 SR en voor Grandmaster tot 250 SR.

Een andere update is dat Diamond-spelers die eerder werden beoordeeld op basis van zowel persoonlijke presentaties als teampresentatie. Dat betekend dat Diamond-spelers konden winnen en alsnog SR verliezen, afhankelijk van hoe ze individueel speelden. Deze puntentelling was alleen voor Diamond-spelers. Nu zal SR in Diamond op dezelfde manier worden berekend als bij de rest van de niveaus.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here