Sennheiser heeft de gloednieuwe GSP 600 Gaming Headset aangekondigt. Waar voorgangers GSP 300 en GSP 350 nog voet in de markt probeerde te zetten, lijkt de GSP 600 toch echt voor definitieve vestiging te gaan.

Sennheiser heeft vandaag de gloednieuwe GSP 600 aangekondigt. De gaming headset is de grote opvolger van de eerder uitgebrachte GSP 300 en GSP 350. Sennheiser heeft het nieuwe model voorzien van een gloednieuwe design, verbeterde audiokwaliteit en een nieuwe standaard aan comfort.

De audiokwaliteit van de GSP 600 is verbeterd met een nieuw luidsprekersysteem die zelf in elkaar gezet is door Sennheiser. Met de Aluminium Voice Coil speakers wordt er een compleet nieuwe geluidservaring belooft. Dit in combinatie met het nieuwe design, welke komt met verbeterde oorkussen voor extra comfort. Ook de hoofdband en de scharnieren zijn dit keer beter te verstellen, zodat hij volledig past bij de gamer zelf. Ook de microfoon is aangepast door de fabrikant door een extra ruisonderdrukking toe te voegen.

De headset is voorzien van een 3,5 mm aansluiting, waardoor hij geschikt is voor PC en consoles. Ook voor low-powered devices is de GSP 600 te gebruiken. Het hele geintje moet je €249,- gaan kosten en is vanaf eind januari beschikbaar.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here