Nadat Netflix de samenwerking met Kevin Spacey heeft opgezegd, is ook Sony klaar met de acteur. De acteur had de opnames voor Ridley Scott’s ‘All The Money In The World’ al achter de rug, maar die worden nu opnieuw gedaan. Zonder Spacey, maar met Christopher Plummer.

Het is een bijzonder voorval, maar toch echt gebeurt. Ridley Scott, Sony Pictures, alle producers en de gehele cast hebben met elkaar besloten om Kevin Spacey uit All The Money In The World te halen. Daarbij werd ook besloten dat Christopher Plummer de acteur gaat vervangen. Iets wat best een schokkende beslissing is, aangezien de hele film al klaar is. Sterker nog: de première staat al helemaal klaar.

Uit angst voor slechte publiciteit voor de films en zijn medewerkers, worden scenes met Spacey erin weggehaald en opnieuw geschoten. Dit gebeurt dus met Plummer naast Michelle Williams en Mark Wahlberg. De rol van Spacey was niet ontzettend groot, dus de US releasedatum van 22 december wordt nog aangehouden. Of dat ook gaat lukken is een tweede.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here