The Wall: Samsung’s indrukwekkende 146-inch tv

Tijdens CES 2018 heeft Samsung een gloednieuwe tv aangekondigd genaamd ‘The Wall’. Een benaming die alles behalve misplaatst is aangezien het scherm maar liefst 146-inch is. En het mooiste van alles? De grootte is nog volledig aan te passen ook!

Samsung kondigt The Wall aan als ‘s-werelds eerste ‘Modular’ TV waarbij de grootte naar eigen wens in te stellen is. Zo past de tv in elke woonkamer of slaapkamer. De naam voor het apparaat is overigens alles behalve misplaatst. Met een “kleine” 146-inch aan oppervlakte is het scherm pittig groot. Dusdanig groot dat hij het beste op of in een muur geplaatst wordt.

De TV is overigens niet alleen indrukwekkend vanwege haar grote afmeting. Zo beschikt The Wall over een 4K HDR scherm welke ondersteund wordt door micro LED. Dat laatste neemt alle voordelen van een OLED scherm met zich mee, inclusief een perfectie reproductie van de kleur zwart, oneindige contrast ratio en het pompt geweldige kleuren naar buiten. Althans, dat is wat Samsung ons verteld.

Met 4K, HDR, micro LED en 146-inch zal The Wall alles behalve goedkoop worden. Maar hoe duur dit bakbeest daadwerkelijk wordt, is nog niet bekend. Ook een releasedatum mist nog, maar volgens Samsung kunnen we in maart meer details verwachten. Nog even wachten dus!

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here