OnePlus heeft vandaag officieel bevestigd dat de nieuwe OnePlus 6 in het tweede kwartaal van 2018 verschijnt. Vanaf deze zomer kunnen we dus los met het toestel.

Met de OnePlus 5T release in juni, is het tweede kwartaal van 2018 een logische vervolgstap voor OnePlus. De ontwikkelaar heeft vandaag bevestigd dat de OnePlus 6 ergens laat in dat kwartaal verschijnt, richting de zomer dus. Volgens CEO Pete Lau stapt het bedrijf af van de losse verkoop op de website en is de telefoon in Europa makkelijker te krijgen via providers.

Ook vertelde Lau dat de nieuwe OnePlus 6 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 845 CPU processor. Hiermee weet OnePlus zich wederom te bewijzen tegenover Samsung en Apple, voor een veel lagere prijs. De chip is in december 2017 onthuld en zal hoogstwaarschijnlijk ook in de nieuwe Samsung Galaxy S9 zitten. OnePlus 6 zal dan de tweede telefoon worden met deze chip.

Meer details zijn er niet vrijgegeven door Lau. Het enige wat we nu kunnen doen is rustig afwachten tot OnePlus met meer details komt.

DELEN

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here